Ahmet Yesevi İmam Hatip Ortaokulu

WEB https://manisaahmetyeseviiho.meb.k12.tr
Adres : GÜZELYURT MAH. 19 MAYIS BUL. NO 2A İÇ KAPI NO 1 YUNUSEMRE / MANİSA
VİZYON : Sevgiyle bilginin buluştuğu okulumuzda okul, aile, öğrenci üçgeninde bir bütünlük oluşturarak ilerlemek, sevgiyle aşılamayacak hiçbir engelin olmadığına inanan, bilgi donanımı tam ve tüm ahlaki değerleri özümsemiş nesiller yetiştirmektir.
MİSYON : İman , irfan , fazilet ve bilgi ile donanmış; karakterli , ahlaklı , kişilikli ; vatanına , milletine , ailesine ve manevi değerlerine sahip çıkan ; bunları yüceltmek için tüm imkanlarını seferber eden bir imam-hatip gençliği yetiştirmektir.
BAŞARILAR : 2022 Genç Sada Kur´an-ı Kerim Okuma Yarışması İl Birinciliği 2022 Ezan Okuma İl İkinciliği 2022 Genç Muhafızlar Hafızlık Yarışması İl Birinciliği ve Üçüncülüğü Güreş Dalında İl İkinciliği Judo İl Birinciliği ve Bölge Üçüncülüğü Yüzme Dalında 3 tane İl Birinciliği Okculuk Dalında İl Üçüncülüğü Küçük Erkekler Masa Tenisi İl Üçüncülüğü

Öğretim Şekli :Tam gün (normal)
Saatler : Ders Başlama: 08.50 Ders Bitiş : 15.30
Yabancı Dil :
Isınma : doğalgaz
Servis :
Ulaşım : Ulaşım belediye otobüsü hattları ile ve okul servisleri ile yapılmaktadır.
Yerleşim Yeri : GÜZELYURT MAH. 19 MAYIS BUL. NO: 2A İÇ KAPI NO: 1 YUNUSEMRE / MANİSA telefon:211 30 39
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl merkezine 2km. uzaklıktadır. Grand Medical Hastanesinin yanındadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :